Facebookyoutubeinstagram
Studieturer

Hadeland folkehøgskole 

Selvutvikling, kreativitet og livskvalitet

Vi er på mange måter en spesiell og annerledes skole, hvor vi vektlegger unike kvaliteter i mennesket selv. Kvaliteter som kan utvikles og blomstre gjennom bevistgjøring og trening. Velkommen til et annerledes studieår. Skolens fokus er selvutvikling og en helhetlig tilnærming til menneskets muligheter. Vi vil hjelpe deg å finne verktøy til å utvikle dine ressurser og kvaliteter innenfor gode rammer. Skolens fag er verktøyene vi arbeider med, og målet er at de kan bli en del av din verktøykasse i livet.

katalog linjer

Katalog – linjer

katalog valgfag

Katalog – valgfag

Når veien blir målet

[wdi_feed id=”5″]

“Jeg følte meg veldig trygg på skolen og vi fikk et godt forhold til både elever, lærere og annet personal. Studietur var helt FANTASTISK og jeg ville ikke dra hjem igjen. I løpet av skoleåret har jeg blitt mye mer positiv, lært å akseptere meg selv og modnet. Å begynne på Hadeland folkehøyskole er det beste og viktigste valget jeg har tatt.”
Hedda Solbakk
Hedda SolbakkYoga 2013-2014
“Alltid vært interesert i kamsport / kampkunst. Jeg ble tatt godt vare på av skolen og fikk mange gode venner. Jeg føler jeg utviklet meg i et veldig godt tempo, både fysisk og psykisk”
Runar Jensen Ulvestad
Runar Jensen UlvestadMartial Art og Zen 2011-2014
“Jeg valgte Hadeland folkehøyskole på grunn av fokuset på selvutvikling og sjansen for å fokusere på kropp og sinn og få en fullstendig helhet. Valgte aikido pga det å bruke sverd og egen energi mot motstanderen. Jeg lærte veldig mye om meg selv og ble egentlig et nytt menneske. Jeg fikk god veiledning på skolen og fant ut hvem JEG var.”
Ingvild Toft
Ingvild ToftAikido og Kenjutsu 2012-2013

Søk på Hadeland folkehøgskole

Søk nå
Søk nå