NYHETER

51 minutter siden

Hadeland folkehøgskole

Forrige uke hadde vi en fotograf hos oss og filmet de forskjellige linjene på skolen. Dette er et prosjekt som varer over en lengre periode og vi gleder oss til å se sluttresultatet. ... Se merSe mindre

4 dager siden

Hadeland folkehøgskole

Forrige uke fikk vi besøk av den buddhistiske zenmunken Taewon sunim, og Yeowol sabumnim sa fikk elevene mulighet til å delta på morgen- og kveldsmeditasjon med integrerte bevegelsesmønstre som åpner kroppen og gjør det enklere å sitte i lotusstilling. I tillegg besøkte de alle linjene på skolen og veiledet elevene gjennom buddhayoga, meditasjon og dhyana dans meditasjon . Sentralt i praksisen de introduserte ligger evnen til å finne og være i senteret av seg selv. Hvor ligger ditt senter?
@ Hadeland folkehøgskole
... Se merSe mindre

BUESKYTING ER FLOTT MENTAL TRENING.🌹
DET PASSER FOR ALLE. 🏹😊🎯
... Se merSe mindre

1 uke siden

Hadeland folkehøgskole

Korean Spirit Night.
Forige lørdag kveld hadde k-pop og Taekwondo klassen (THB-linja) underholdning for resten av skolen. K-pop klassen viste frem cover danser fra ulike k-kpop grupper, og noen elever sang på koreansk. Læreren Jack deltok også med sang og dans.

Taekwondo klassen viste frem blant annet mønster, avtalt kamp, flaggspyd og brekking med flyvende sidespark. Linje-læreren Jon Lennart var konferansier for kvelden.

Takk til alle elevene + Jack og Jon Lennart. En stor takk til et fantastisk publikum
@ Hadeland folkehøgskole
... Se merSe mindre

Nå har vi begynte på teknikken glassmaling i nybegynnerklassen for glasskunst. Selvvalgte motiv er viktig når man lærer en ny teknikk. ... Se merSe mindre

Nå har vi begynte på teknikken glassmaling i nybegynnerklassen for glasskunst. Selvvalgte motiv er viktig når man lærer en ny teknikk.

 

kommenter på Facebook

Pass på fingrene.

Last inn mer