ANSATTE

E-post: arne@hafos.no
Telefon: 41499470

Arne er rektor og har jobbet med skoleledelse siden 2011. Han har tidligere jobbet innen finans, regnskap, bank og forsikring. Arne er utdannet som lærer på lærerhøgskolen i Hønefoss og har i tillegg en utdanning innen sosialpedagogikk pluss et rektorstudie fra universitet i Oslo.  Arne liker å være i aktivitet, trene og holde seg i form.

Internatleder / assisterende rektor

E-post: katrine@hafos.no

Katrine er internatleder og bor i Lunner kommune. I flere år jobbet hun som rådgiver i landbruket, men startet og drev en utebarnehage da hun etterhvert fikk barn. Hun tok lærerutdanning i voksen alder, og har jobbet i grunnskolen i 15 år. Hun er opptatt av at alle skal trives og syns at folkehøyskolens helhetlige tankegang er verdifull. Katrine vil ta med elevene på meningsfulle aktiviteter i nærmiljøet, i tillegg til å bidra med tiltak for å ha det bra på internatet.

Inspektør/ Faglærer i K-pop Korean wave

E-post: jon@hafos.no

Jon Lennart har vært hovedlærer på taekwondolinjen siden 2000. Han har trent Taekwondo siden 1989 og har 4. dan. Han har trent under tidligere landslagstrener Jan Terje Sletten og stormester Cho Woon Sup. Han er utdannet i koreansk språk og kultur, tysk, samt pedagogikk, og han har bodd i Sør-Korea i 1998-1999 og i 2013-2014. Jon Lennart er også utdannet Shiatsuterapeut.
Les mer...

Kontormedarbeider

E-post: tone@hafos.no
Telefon: 61339600

Tone jobber på kontoret og kan hjelpe deg hvis du for eksempel har spørsmål rundt søknaden din.
Tone bor ikke lagt fra skolen og stortrives på turer i skog og mark, både sommer- og vinterstid.

Linjelærer: Aikido, Japan, sverd og bueskyting

E-post: aikidimi@hafos.no

Dimitris har vært hovedlærer på aikidolinjen ved Hadeland folkehøgskole siden 2002. Han er Yondan (4 Dan) og har titelen Fukushidoin både i Hellas og i Norges Aikido forbund og er da medlem av tekniske komite. Dimitris har bagrunn også som danser og koreograf og har jobbet i 10 år med foto og reklame.
Les mer… 

Linjelærer: Yoga

E-post: ida@hafos.no

Ida er hovedlærer på Yogalinja. Hun underviser i yogastilene; Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Yin og Medisinsk yoga. I tillegg har Ida utdannelse i selvutvikling, livsveiledning og energiarbeid fra ILIANA akademiet, og i filosofi, religion og kultur fra Universitetet i Oslo. Men den mest verdifulle lærdommen kommer fra erfaringer av menneske- og kulturmøter fra reiser rundt omkring i verden. Ida driver også eget foretak som coach og foredragsholder, og bor i økolandsbyen i Hurdal.
Les mer…

Linjelærer: Yoga

E-post: rabin@hafos.no

Jeg kommer fra Nepal, og bor på Gran sammen med min familie. Jeg er oppvokst med Yoga, Meditasjon og mange alternative praksiser fra ganske ung alder. Ved siden av Yoga, er jeg sertifisert i Ancient Thai massasje og Ayurvedisk Massasje, Reiki Mester og Tibetanske Syngeboller terapeut. For meg er yoga en livsstil, der jeg har blitt kjent med meg selv, og funnet indre ro, fred og balansen i livet.

Linjelærer: Trening, Motivasjon og Kosthold

E-post: asgeir@hafos.no

Asgeir er personlig trener og er linjelærer på Trening, Motivasjon og Kosthold, han er også utdannet som kokk. Asgeir bruker mye av fritiden sin på å trene, og underviser i valgfaget styrketrening og eventyrlig mat.

Faglærer: Manga & Webtoons

E-post: eden@hafos.no

Eden er hovedlærer på Magna og Webtoons.
Eden har fått to tegneserier på trykk i et tegneserieblad og har selvpublisert en tegneserie i regi av Nordicomics i 2018. I tillegg har hun en bachleorgrad i spesialpedagogikk inkludert videreutdanning i nordisk litteraturhistorie.

Linjelærer: K-pop Korean wave

E-post: jackchoe@hafos.no

Jack er fra Sør-Korea og er født i 1979. Han er utdannet innen folkehelse og fysisk aktivitet. På slutten av 90tallet var han en del av en guttegruppe som holdt opptredener i Seoul og på statlig TV.

Lærer

E-post: hallgeir@hafos.no
Telefon: 93035181

Hallgeir er lærer og har jobbet ved skolen siden 1988. Hallgeir underviser valgfagene i drømmearbeid, akupressur, ballspill og “Mellom solskinn og ruskevær”. Han er gift og har en datter. På fritiden spiller han bridge, og liker de fleste former for spill. Hallgeir trives med å spille med elevene.

Faglærer: Dans

Mina er født i 1995. Hun er utdannet ved Norges Dansehøyskole innen dans og pedagogikk med fordypning i jazz. Hun har erfaring både i dans og koreografi. Hun har 12 års erfaring innen rytmisk gymnastikk hvor hun ble norgesmester i 2014. Hun er også vinner av kpop dance competition 2014.

Carina er musikk og formingslærer ved skolen og har jobbet her siden 1993. Hun har bachelor i musikk og master i forming. Carina underviser i stemmerbruk og kroppsbevissthet. Utenom skolen jobber hun som glasskunstner og er aktiv i flere håndverksteknikker. Carina er ellers en glad og nysgjerrig person som liker å bli kjent med nye folk og miljøer, lære nye ting, dyrke egne grønnsaker og kjøre Honda 750.

Tom Magnussen

Driftsleder

E-post: tom@hafos.no
Telefon: 90623244

Tom har høgskoleutdanning i sosial og spesial pedagogikk og har tidligere jobbet med handikappede på videregående skole. Tom er interessert i trav og har hatt hester i løp i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike og USA. Musikk er en stor lidenskap og han  var med bandet `Børres Kork` og gav ut Norges første Punk innspilling i 1978. Tom har også hatt valgfag i akrobatikk og bueskyting. Han er utdannet tannteknikermester og utdannelse innen idrett med spesialisering på apparat turn.

Faglærer: Musikk

E-post: livastrid@hafos.no

Liv Astrid har jobbet ved skolen siden 1999. Hun har vært faglærer, hovedlærer, og assisterende rektor. Hun har utdanning som lektor og sangpedagog, samt i lied, oratorium og opera. Liv Astrid brenner for sine medmennesker.
«Ingenting gleder meg mer enn å gi videre av mine erfaringer, og se gleden som speiler seg i elevenes øyne, når vi møtes i en felles forståelse»

Pensjonist/driftslederassistent

E-post: bent@hafos.no

Bent har jobbet ved skolen siden 1999. Han har jobbet tidligere som driftsleder. Bent jobbet tidligere med egen næringsvirksomhet i Aurland på Vestlandet der han kommer fra. Hans store interesse er fjellet, hytteliv og fisking, når dette oppleves er livet herlig å leve! Sammen med hans kone drar han så ofte som mulig til hytta i Valdres. «Trives godt her på Hadeland folkehøgskole!»

Kjøkkenleder

E-post: oyvind@hafos.no

Kokk

E-post: elisabeth@hafos.no

Renholder og kjøkkenassistent.

Kontoret – søknader, økonomi eller praktiske spørsmål

Telefon: 61 33 96 00

E-post: post@hafos.no

Vakttelefon, utenom kontortid og i helger 

Telefon: 40 03 42 03