ANSATTE

E-post: arne@hafos.no
Telefon: 41499470

Arne er rektor og har jobbet med skoleledelse siden 2011. Han har tidligere jobbet innen finans, regnskap, bank og forsikring. Arne er utdannet som lærer på lærerhøgskolen i Hønefoss og har i tillegg en utdanning innen sosialpedagogikk pluss et rektorstudie fra universitet i Oslo.  Arne liker å være i aktivitet, trene og holde seg i form.

Faglærer / Fungerende inspektør

E-post: hallgeir@hafos.no
Telefon: 93035181

Hallgeir er fungerende inspektør. Han har jobbet ved skolen siden 1988 og jobbet tidligere i Postdirektoratet med EDB og administrasjon. Hallgeir underviser i drømmearbeid, akupressur og ballspill. Han er gift og har en datter. På fritiden spiller han bridge, og liker de fleste former for spill. Han trives med å spille med elevene.

Internatleder

E-post: katrine@hafos.no

Katrine er internatleder og bor i Lunner kommune. I flere år jobbet hun som rådgiver i landbruket, men startet og drev en utebarnehage da hun etterhvert fikk barn. Hun tok lærerutdanning i voksen alder, og har jobbet i grunnskolen i 15 år. Hun er opptatt av at alle skal trives og syns at folkehøyskolens helhetlige tankegang er verdifull. Katrine vil ta med elevene på meningsfulle aktiviteter i nærmiljøet, i tillegg til å bidra med tiltak for å ha det bra på internat.

Kontormedarbeider

E-post: tone@hafos.no
Telefon: 61339600

Tone jobber på kontoret og kan hjelpe deg dersom du har spørsmål rundt søknaden din.

Linjelærer: Aikido, Japan, sverd og bueskyting

E-post: aikidimi@hafos.no

Dimitris har vært hovedlærer på aikidolinjen ved Hadeland folkehøgskole siden 2002. Han er Yondan (4 Dan) og har titelen Fukushidoin både i Hellas og i Norges Aikido forbund og er da medlem av tekniske komite. Dimitris har bagrunn også som danser og koreograf og har jobbet i 10 år med foto og reklame.
Les mer… 

Linjelærer: Yoga

E-post: ida@hafos.no

Ida er hovedlærer på Yogalinja. Hun underviser i yogastilene; Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Yin og Medisinsk yoga. I tillegg har Ida utdannelse i selvutvikling, livsveiledning og energiarbeid fra ILIANA akademiet, og i filosofi, religion og kultur fra Universitetet i Oslo. Men den mest verdifulle lærdommen kommer fra erfaringer av menneske- og kulturmøter fra reiser rundt omkring i verden. Ida driver også eget foretak som coach og foredragsholder, og bor i økolandsbyen i Hurdal.
Les mer…

Linjelærer: Yoga

E-post: idavasstrand@hafos.no

Ida underviser i Hatha, Ashtanga, Vinyasa og Yin, samt filosofi og yogahistorie. Hun har en mastergrad i religionsvitenskap fra universitetet i Bergen, og skrev sin masteroppgave om yoga. Hun har bodd i Latin Amerika, USA og et år tilsammen i India, og har også studert spansk et år. Tidligere har hun jobbet med psykisk og fysisk helse, og flere år som treningsveileder.
Les mer…

Linjelærer: Trening, Motivasjon og Kosthold

E-post: asgeir@hafos.no

Asgeir er personlig trener og er linjelærer på Trening, Motivasjon og Kosthold, han er også utdannet som kokk. Asgeir bruker mye av fritiden sin på å trene, og underviser i valgfaget styrketrening og eventyrlig mat.

Faglærer: Trening, Motivasjon og Kosthold

E-post: rlundvall@gmail.com

Runar har studert psykologi ved UIO, idrettsvitenskap ved NIH og fysioterapi ved HIO. Runar jobber som terapeut og personlig trener for SATS|Elixia. Runar er ansatt som faglærer på PT-utdannelsen hos AFPT i Oslo, der han underviser i idrettsskader og bevegelighetstrening. Runar er hovedansvarlig for anatomiundervisningen hos Puro-Yoga og HIYoga i forbindelse med instruktørutdannelse i Ashtanga Yoga. Han er interessert i baseløft, turn og kroppskontroll, og trener aktivt på fritiden.
Les mer…

Linjelærer: Taekwondo, Hapkido, Bjj / K-pop Korean wave

E-post: jon@hafos.no

Jon Lennart har vært hovedlærer på taekwondolinjen siden 2000. Han har trent Taekwondo siden 1989 og har 4. dan. Han har trent under tidligere landslagstrener Jan Terje Sletten og stormester Cho Woon Sup. Han er utdannet i koreansk språk og kultur, tysk, samt pedagogikk, og han har bodd i Sør-Korea i 1998-1999 og i 2013-2014. Jon Lennart er også utdannet Shiatsuterapeut.
Les mer...

Linjelærer: K-pop Korean wave

E-post: jackchoe@hafos.no

Jack er fra Sør-Korea og er født i 1979. Han er utdannet innen folkehelse og fysisk aktivitet. På slutten av 90tallet var han en del av en guttegruppe som holdt opptredener i Seoul og på statlig TV.

Faglærer: K-pop Korean wave

Mina er født i 1995. Hun er utdannet ved Norges Dansehøyskole innen dans og pedagogikk med fordypning i jazz. Hun har erfaring både i dans og koreografi. Hun har 12 års erfaring innen rytmisk gymnastikk hvor hun ble norgesmester i 2014. Hun er også vinner av kpop dance competition 2014.

Carina er musikk og formingslærer ved skolen og har jobbet her siden 1993. Hun har bachelor i musikk og master i forming. Carina underviser i stemmerbruk og kroppsbevissthet. Utenom skolen jobber hun som glasskunstner og er aktiv i flere håndverksteknikker. Carina er ellers en glad og nysgjerrig person som liker å bli kjent med nye folk og miljøer, lære nye ting, dyrke egne grønnsaker og kjøre Honda 750.

Tom Magnussen

Driftsleder

E-post: tom@hafos.no
Telefon: 90623244

Tom har høgskoleutdanning i sosial og spesial pedagogikk og har tidligere jobbet med handikappede på videregående skole. Tom er interessert i trav og har hatt hester i løp i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike og USA. Musikk er en stor lidenskap og han  var med bandet `Børres Kork` og gav ut Norges første Punk innspilling i 1978. Tom har også hatt valgfag i akrobatikk og bueskyting. Han er utdannet tannteknikermester og utdannelse innen idrett med spesialisering på apparat turn.

Faglærer: Musikk

E-post: livastrid@hafos.no

Liv Astrid har jobbet ved skolen siden 1999. Hun har vært faglærer, hovedlærer, og assisterende rektor. Hun har utdanning som lektor og sangpedagog, samt i lied, oratorium og opera. Liv Astrid brenner for sine medmennesker.
«Ingenting gleder meg mer enn å gi videre av mine erfaringer, og se gleden som speiler seg i elevenes øyne, når vi møtes i en felles forståelse»

Pensjonist/driftslederassistent

E-post: bent@hafos.no

Bent har jobbet ved skolen siden 1999. Han har jobbet tidligere som driftsleder. Bent jobbet tidligere med egen næringsvirksomhet i Aurland på Vestlandet der han kommer fra. Hans store interesse er fjellet, hytteliv og fisking, når dette oppleves er livet herlig å leve! Sammen med hans kone drar han så ofte som mulig til hytta i Valdres. «Trives godt her på Hadeland folkehøgskole!»

Kjøkkenleder

E-post: oyvind@hafos.no

Kokk

E-post: elisabeth@hafos.no

Renholder og kjøkkenassistent.

Kontoret – søknader, økonomi eller praktiske spørsmål

Telefon: 61 33 96 00

E-post: post@hafos.no

Vakttelefon, utenom kontortid og i helger 

Telefon: 40 03 42 03