OM SKOLEN

Hadeland Folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole med 18 års aldersgrense (det året man fyller 18 år). Skolen byttet navn fra Vestoppland folkehøgskole til Hadeland folkehøgskole i 2011.

Boforhold

Internatene på skolen er delt inn i 6 boenheter. 3 av disse er i hovedbygge og 3 er et annet bygg kalt “Nyinternatet”. Internatene har både enkelt- og dobbeltrom.

Skolen har flere vaskerier hvor elevene kan vaske klærne sine.

Wi-Fi: vi har trådløs nettverk på hele skolen. Elevene har trådløs nett på rommene sine + i fellesarealene.

Beliggenhet

Hadeland Folkehøgskole ligger på Brandbu i Gran kommune, ca. 1 time fra Oslo og ca. 45 min fra Gardermoen flyplass.

Nærmiljø

Brandbu sentrum ligger 5 minutter gange fra skolen. Der finnes flere butikker. Coop Prix, Spar og Kiwi med åpningstid til klokka 23.00. Det er flere kafeer, gatekjøkken og restauranter i sentrum, samt 2 treningssentre, jazzklubb, kino, rockeklubb, bluesklubb (i Gran 9 km fra Brandbu), svømmehall (12,5m), idrettshall, moderne idrettsanlegg.