Treningssenteret

TMK samarbeider med Hadeland Treningssenter, som har avdeling både i Gran og i Brandbu. Senteret tilbyr flotte lokaler, i tillegg til PT, samt gruppetimer både for styrke, utholdenhet og yoga/avspenning.

Lokalet i Brandbu er nytt og preges av godt utstyr og god plass. Senteret er spredt over to etasjer, med en cardio-avdeling og en apparatpark i 1.etg, samt et grupperom til oppvarming og bevegelighetstrening. Det finnes også massasjestoler og kaffeautomat, et sitteområde man kan nyte medbrakt mat eller shake, samt automat med post-workout-produkter.

I kjelleren har man tre racks og et godt utvalg av stenger, hacksquat, beinpress, og et godt utvalg av apparater mot overkropp, i tillegg til kabeltrekk, frittstående benker og manualer opp til 50kg. Senteret tilbyr også eget stativ for dips, hengende situps, samt pullup-bars i ulik høyde og bredde.

En del av gulvet er bygd opp mtp tunge løft, men det finnes ikke olympiske plattformer, og man har ikke anledning til å slippe vekter over brystkassehøyde.  Trening i bar overkropp er ikke aktuelt. Knebøysko og innesko fungerer godt, men mange trener også i sokker.

Medlemsskapet på senteret inngås i begynnelsen av skoleåret og betales ved to fakturaer, en for hvert halvår. Man kan trene på alle senterne i Hadeland-kjeden med kortet man får etter signering av kontrakt.

Lokalet er videoovervåket og delvis bemannet, og man mister retten til å trene hvis man tar med personer inn som ikke er medlemmer. Man kan avtale treningsbesøk med eier i forkant hvis dette skulle bli aktuelt i skoleåret.

Samarbeidet med senteret fungerer utmerket, og elevene er veldig fornøyde!