Kosthold

Kunnskap om mat er helt sentralt for den som vil nyte god helse og prestere godt på trening og i hverdagen. Men det er vanskelig å orientere seg når det er så mange ulike meninger der ute!

TMK har som hovedmål å gjøre folk mindre spiseforvirret, slik at mat og trening kan bli en avslappet og god ting i livet. Vi har tilbud til både vegetarianere, veganere og kjøttspisere på skolen, og det er ikke noe problem å delta på TMK ift kostpreferanser.

På TMK tar vi et oppgjør med myter og fakta, og ser på kostholdsbransjen med kritiske briller. Vi går detaljert inn på innholdet i populære kosttilskudd som f.eks gainers, preworkout, testoboosters, IGf1-hermere og ZMA. Det blir også muligheter for å lære å lage mange av disse produktene hjemmefra, med enkle ingredienser.

Mange synes det er vanskelig å vite hva som er sunt, og hva man bør spise. På TMK styrer vi utifra næringsinnhold når vi velger råvarer – en metode som er meget enkel å følge, og som gjør at mange av problemene løser seg av seg selv.

Det blir ikke lagt opp til individuelle diettplaner og slanke-opplegg. Vi har en ukentlig turnus der vi trener på praktisk matlaging, og lager middager for hele skolen. Det blir mulighet for fordypning i indisk og koreansk mat til ulike eventer på skolen, og vi inviterer også inn kokker utenifra.