Personalet

tor@hafos.no

Tor Kristen Grindaker har vært rektor ved skolen siden august 2011. Tor er utdannet lektor med hovedfag i idrett fra Norges idrettshøgskole, lærerutdanning fra Eik Lærerskole, miljøfag og kriminologi ved UiO. Han har vært idrettslærer ved skigymnas, landslagstrener i alpint, konsulent i Justisdepartementet, faglærer og undervisningsinspektør ved Fengselsskolen. Som fritidsaktivitet diver han med gårdsbruk og er interessert i jakt og friluftsliv.
Les mer..

 

Inspektør – 61339603 / 93035181

hallgeir@hafos.no

Hallgeir er Inspektør. Han har jobbet ved skolen siden 1988 og jobbet tidligere i Postdirektoratet med EDB og administrasjon. Hallgeir underviser i drømmearbeid og akupressur. Han er gift og har en datter. På fritiden spiller han bridge, og liker de fleste former for spill. Han trives med å spille med elevene.

 

Internatleder – 61339600

Marit Elisabeth har jobbet som internatleder på skolen siden 2011. Hun er blant annet utdannet sosionom ved HIST. Har fagene Arbeids og organisajonspsykologi og Serviceledelse fra Hotellhøgskolen, master i NLP og enkelte fag fra studier i sosialt arbeid ved NTNU. Hun er mor til tre, og har i samarbeid med barnevernet hatt delansvar for andre barn. Fritiden bruker hun på barn, barnebarn og kreativt håndtverk. “Marit Elisabeth ønsker ha respekt for og kjærlighet til alle mennesker.”
Les mer…

 

Kontorleder – 61339600

rachel@hafos.no

Rachel jobber på kontoret og har blant annet ansvaret for fakturering og betalingsavtaler. Rachel har jobbet på Hadeland folkehøgskole siden begynnelsen av 2013 og er utdannet førskolelærer. Innstilling til livet: «Man bør dra lærdom ut av alt man opplever – ellers vil jo erfaringen være bortkastet».

 

Faglærer: Aikido og Kenjutsu – 61339600

aikidimi@hafos.no

Dimitris har vært hovedlærer på Aikido og Kenjutsu linja ved Hadeland folkehøgskole siden 2002. Han er Sandan (3 Dan) og har titelen Fukushidoin både i Hellas og i Norges Aikido forbund og er da medlem av tekniske komite. Dimitris har bagrunn også som danser og koreograf og har jobbet i 10 år med foto og reklame.
Les mer…

 

Faglærer: Helse og Helhet – 61339600

viviannalexandra@hafos.no

Viviann Alexandra har vært hovedlærer på helse og helhetlinja siden 2010. Hun har undervist i selvutvikling og kreativitet, mindfulness og aromaterapi. Viviann er utdannet naturmedisinsk aromaterapeut, livs coach og i mindfulness. Hun har studert qigong, meditasjon og taiji i Kina. Viviann elsker sin lille hund, Karma, sanke urter og nyttevekster, eksperimentere med mat, håndtverk, og gå på ski. “Hvordan man har det, kommer ann på hvordan man tar det!”
Les mer..

 

Faglærer: Martial Art og Zen – 61339600

jon@hafos.no

Jon Lennart har vært hovedlærer på Martial art og Zen linja siden 2000. Han har trent Taekwondo siden 1989 og har 4. dan. Han har trent under tidligere landslagstrener Jan Terje Sletten og stormester Cho Woon Sup. Han er utdannet i koreansk språk og kultur, tysk, samt pedagogikk, og han har bodd i Sør-Korea i 1998-1999 og i 2013-2014. Jon Lennart er også utdannet Shiatsuterapeut.
Les mer..

 

Faglærer: Yoga – 61339600

kristinatelfer@hafos.no

Kristina er sertifisert yogalærer og yogaterapeut, og er faglig leder på YogaIinjen ved Hadeland folkehøgskole. Hun har gjennom 15 år vært dedikert til yoga, og kontinuerlig fordypet sin viten og erfaringspulje gjennom egen kontemplativ praksis, og med nysgjerrig åpenhet utforsket forskjellige yogatradisjoner.
Les mer…

 

Faglærer: Forming og musikk – 61339600

carinamaritza@hafos.no

Carina er musikk og formingslærer ved skolen og har jobbet her siden 1993. Hun har bachelor i musikk og master i forming. Carina underviser i stemmerbruk og kroppsbevissthet. Utenom skolen jobber hun som glasskunstner og er aktiv i flere håndverksteknikker. Carina er ellers en glad og nysgjerrig person som liker å bli kjent med nye folk og miljøer, lære nye ting, dyrkeegne grønnsaker og kjøre Honda 750.

 

Faglærer: Musikk – 61339600

livastrid@hafos.no

Liv Astrid har jobbet ved skolen siden 1999. Hun har vært faglærer, hovedlærer, adm. og ass. rektor og styre arbeid. Hun har utdanning som høyere lektor og sangpedagog, samt i lied, oratorium og opera. Liv Astrid brenner for sine medmennesker.
“Ingenting gleder meg mer enn å gi videre av mine erfaringer, og se gleden som speiler seg i elevenes øyne, når vi møtes i en felles forståelse”

 

Tilsynslærer – 61339600

bent@hafos.no

Bent har jobbet ved skolen siden 1999. Han har jobbet tidligere som driftsleder og nå jobber han som tilsynslærer ved skolen. Bent har og jobbet tidligere som egen næringsdrivendet i Aurland på Vestlandet der han kommer fra. Hans store interesse er fjellet, hytteliv og fisking, når dette oppleves er livet herlig å leve! Sammen med hans kone drar han så ofte som mulig til hytta i Valdres. “Trives godt her på Hadeland folkehøgskole!”

 

Kjøkkenleder – 61339606

britt@hafos.no

Britt har vært kjøkken leder ved Hadeland folkehøgskole siden 1. januar 2015. Hun er utdannet kostøkonom, PPU og voksenpedagogikk. Britt har hatt to overvintringer i Antarktis. På fritiden liker hun å gå turer, trene, tegne, male akvarell og olje, samt teste ut nye matretter og reise rundt i verden treffe nye mennesker, og kulturer. “Livsnyter”

 

Kokk – 61339606

marianne@hafos.no

Marianne har vært ansatt på Hadeland folkehøgskole siden september 2014 . Marianne har fagbrev som institusjonskokk og har jobbet i forsvaret i 3 år og på Hadeland glassverk i 18 år. Hennes interesser er mat , reiser, interiør og hage. “Lev i nuet”

 

Kjøkkenassistent – 61339606

annchristin@hafos.no

Ann-Christin har siden 2005 jobbet som kjøkkenassistent på Hadeland folkehøgskole.
Ting som gjør Ann-Christin glad er famile og mennesker rundt henne, god mat (både lage og spise). Hun liker alt som spirer og gror, ute og inne og gale påfund.
“Ny dag, nye muligheter”

 

Sigrid 

Renhold – 61339600

sigrid@hafos.no

Sigrid har jobbet som renholder i snart to år nå. Hun bidrar til allmenndannelse via opplæring og oppfølging av elevenes stell av egne rom samt fellesarealer. Sigrid synes ikke det finnes dumme spørsmål og har som daglig mål å le masse.

 

 

Tom Magnussen

Driftsleder – 61339605 / 90623244

tom@hafos.no

Tom har jobbet på skolen siden 2008.  Han begynte med et vikariat som internatleder og jobber nå som driftsleder. Tom har også hatt valgfag i akrobatikk og bueskyting. Han er utdannet tannteknikermester og utdannelse innen idrett med spesialisering på apparat turn. Tom har høgskoleutdanning i sosial og spesial pedagogikk og har tidligere jobbet med handikappede på videregående skole. Tom er interessert i trav og har hatt hester i løp i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike og USA. Musikk er en stor lidenskap og han  var med bandet `Børres Kork` og gav ut Norges første Punk innspilling i 1978