Aikido studietur hellas/japan

[ezcol_2third]

Studietur Hellas/Japan

Linje: Aikido-og-kenjutsu
Linjelærer: Dimitris Farmakidis

Studietur til Japan

Vi reiser til Japan, hjemlandet til Aikido, for å trene med noen av verdens beste instruktører; de siste som lever og har trent under grunnleggeren, Morihei Ueshiba.

Når vi er i Japan, utforsker vi urbane, hektiske og kontrastfylte byer slik som Fukuoka, besøker templer, slott og pagoder i Kyoto, smaker på spennende japansk mat, utforsker japansk kultur og lar oss bli inspirert av japanernes høflighet og gjestfrihet. Vi blir også introdusert til kalligrafi, Te-seremoni, Japansk dans etc.

 

 

Studietur til Hellas

Noen ganger går turen til Hellas, og det å dra til Hellas istedenfor Japan for å trene Aikido, virker som å ha mistet veien et sted. Men, “å miste veien” kan gjøre en mer bevisst over den veien en går… og når vi er i Hellas drar vi til fjellet der selve Spartakrigerne trente, for å trene selv, eller for å praktisere Chi Kung. Eller også til ensomme strender der blikket blir rettet både over Middelhavet og inni oss, idet vi praktiserer Mindfulness. Spennende sunn mat, en rik kultur og mesteren Sensei George – som guider hos gjennom hele turen gjør turen til Hellas til et unikt alternativ til Japan.

Prisen for turen til Hellas er mye lavere (Max Kr 10 000.-) noe som for noen er en viktig faktor.

[/ezcol_2third]
[ezcol_1third_end]

 

 

[/ezcol_1third_end]