Elevbedrift

Helse og helhet har elevbedrift på skolen, hvor elevene på linja tilbyr behandlinger for en rimelig penge. Elevbedriften er åpen i andre semester av skoleåret,
fra ca 15.januar – 19. februar 2015.

Timebestilling: Sms til: 94 13 50 76, eller mail til: viviannalexandra@hafos.no
Hvordan fungerer det? Elevbedriften er en mulighet for elevenes videre, faglige fordypning: Å lære hvordan en naturmedisinsk praksis kan organiseres. Hvordan ta imot og administrere timebestillinger og samarbeide seg imellom. Hvordan møte og behandle kunder, og ikke minst gi behandling til mennesker de ikke kjenner fra før.

Bedriften organiseres altså av elevene selv. Undervisningen gir et godt grunnlag for å kunne gi enkle, effektive behandlinger. Men det er viktig å vite at elevene er langt fra ferdig utdannede terapeuter!! De har ikke kunnskap til å behandle spesifikke skader eller kroniske lidelser. Bedriften er et initiativ for at de elevene som er engasjerte og har lyst skal kunne øve mer. Dessuten er det en mulighet for lokalbefolkningen å få et lite innblikk i hva skolen tilbyr. Pengene går til elevenes studietur til Nepal, hvor de skal lære mer om meditasjon, yoga, qigong, og Nepalesisk naturmedisin og kultur. Elevene får faglig oppfølging av linjelærer.

Alternativmessa: Helse og helhet klassen har stand på Den store alternativmessa på Lillestrøm! Dette er en årelang tradisjon hvor elevene profilerer linja med oppvisninger, workshop, og tilbyr behandlinger på stand. Det pleier å være en svært positiv opplevelse og mange fornøyde kunder og deltagere. Samtidig er det en unik mulighet for å delta på foredrag, konserter, besøke andre stands og dukke litt inn i den store, alternative verden.

 

PRISER FOR ELEVBEDRIFT PÅ SKOLEN

Aromaterapi:

* Full kroppsbehandling 1,5time, 300 kr.(En full behandling inkluderer hele baksiden, framsiden, ansikt og hodet.)

* Delbehandling, ca. 1time, 200 kr.(Delbehandling kan for eksempel være rygg, nakke og hodet. Eller rygg, armer og bakside ben.)

Akupressur:

* Stiv nakke, 20-30min, 100 kr.

Vi tilbyr behandlinger i perioden 01.02 – 19.02 til følgende tider:

– Mandag til fredag etter 16.30
– Lørdag etter kl 14:00.
– Søndag hele dagen.

Timebestilling (sms) til 94 13 50 76.

Vi ber om at eventuell avbestilling og endring av timer skjer senest 24 t før.

NB: Elevene er ikke er ferdig utdannet terapeuter. Har du alvorlige plager, ber vi deg heller ta kontakt med profesjonell hjelp.

Velkommen!